Rapporten van Adaptieve controle op afwijkingen bekijken

Zo bekijkt u rapporten van Adaptieve controle op afwijkingen:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Managed devices in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waartoe de relevante clientcomputers behoren.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Policies.
  4. Selecteer het noodzakelijke beleid en dubbelklik om de beleidseigenschappen te openen.
  5. Selecteer Security ControlsAdaptieve controle op afwijkingen in het beleidsvenster.

De instellingen van het onderdeel Adaptieve controle op afwijkingen ziet u rechts in het venster.

6. Doe een van de volgende acties:
    • Klik op Rapport over de status van de regels van Adaptieve controle op afwijkingen als u een rapport over de instellingen van de regels van Adaptieve controle op afwijkingen wilt bekijken.
    • Klik op Rapport over geactiveerde regels van Adaptieve controle op afwijkingen als u een rapport over de activering van de regels van Adaptieve controle op afwijkingen wilt bekijken.
  7. Het rapport wordt gemaakt.

Het rapport wordt in een nieuw venster weergegeven.